Προώθηση Ιστοσελίδων

Η νέα mobile εφαρμογή του Linkedin είναι ήδη στα Smartphone !

Η νέα mobile εφαρμογή του Linkedin είναι ήδη στα Smartphone !
Η νέα mobile εφαρμογή του Linkedin είναι ήδη στα Smartphone !

Η εξέλιξη που περιμέναμε έγινε πράξη, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό δίκτυο στον πλανήτη. Πλέον, μέσω της νέας εφαμοργής του Linkedin μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη άνεση και λειτουργικότητα, καθώς απλοποιήθηκαν πολλές λεπτομέρειες που δυσκόλευαν τους χρήστες. Οι μεγαλύτερες αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν από το team του Linkedin είναι η μεγαλύτερη ευκολία αλληλεπίδρασης με το υπάρχον επαγγελματικό δίκτυο του κάθε χρήστη ξεχωριστά, όπως και τα updates που θα εμφανίζονται με σχετικό περιεχόμενο των επιλογών τους.
Θα παρατηρήσετε αρκετές ομοιότητες με την εφαμοργή του Facebook, η οποία ήδη έχει παρουσιάσει μεγάλη επιτυχία στην ευχρηστία και λειτουργικότητα της, σύμφωνα με τους χρήστες ! Οι πέντε ενότητες που θα έχετε στο πάνω μέρος είναι από αριστερά το Home, Me, Messages, My Network και Search.
Έχετε ακόμα τη δυνατότητα πολύ εύκολα να κάνετε νέες συνδέσεις με επαγγελματίες πολύ γρήγορα όπως και να στέλνετε τα συγχαρητήρια, likes , μηνύματά σας με ένα απλό πάτημα σε άμεση ανταπόκριση. Στην επιλογή Μe, θα βρείτε τις ρυθμίσεις για το privacy, επιλογές για τον λογαριασμό σας όπως και στοιχεία όσον αφορά τα Communications που θέλετε να λαμβάνετε.
Επί προσωπικού, την έχω εγκαταστήσει ήδη και η βελτίωση είναι αισθητή..
Γεώργιος Χατζηθεοδοσίου

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας