Προώθηση Ιστοσελίδων

Facebook : Τα πλεονεκτήματα της διαφήμισής μέσω του μεγαλύτερου Social Site !

Σε αυτό άρθρο θα σας εξηγήσω τα πλεονεκτήματα που έχει η διαφήμιση μέσω του Facebook. Πλέον όποια επιχείρηση δεν ασχολείται με τα social media με πρώτο και καλύτερο το facebook κάνει πολύ μεγάλο λάθος !! Αν δεν έχετε τη γνώση μπορώ να σας βοηθήσω αφού επικοινωνήσετε μαζί μου.

 

H προώθηση μπορεί να είναι ένα post, μια εικόνα, ένα βίντεο ακόμα και άρθρο της ιστοσελίδας μας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει επαγγελματικά με μεθοδολογία και σχέδιο ώστε να αυξήσουμε τα likes και συνάμα να κρατάμε το ενδιαφέρον του επισκέπτη – fan ώστε να μας παρακολουθεί και να ψήνετε με τις υπηρεσίες – προιόντα μας.


Κάτι πολύ σημαντικό που σε αυτή την χώρα δεν θέλουν πολλοί να το καταλάβουν.. Μπορεί να μην αγοράσει ΤΩΡΑ, μπορεί να μην έρθει στο μαγαζί σας ΑΥΡΙΟ, μπορεί να μην ψηθεί να διαλέξει το προιόν σας ΑΜΕΣΑ. Όμως κάποιοι από αυτούς, εκτός από τους ανθρώπους που θα αλληλεπιδράσουν γρηγορότερα θα σας επιλέξουν..Και αυτό θα συμβεί διότι εσείς με υπομονή και επιμονή το επιδιώξατε και το πετύχατε, χτίζοντας με αυτό τον τρόπο δεσμό εμπιστοσύνης με τις γρήγορες απαντήσεις σε απορίες, καθημερινή αλλά με μέτρο κοινοποίηση θεματολογίας, σε σύναρτηση με τις παρουσίασεις  διαφημίσεων των προιότων – υπηρεσιών σας, ώστε να υπάρχει υλικό και ενδιαφέρον για το κοινό και φυσικά προώθηση την οποία μπορώ να την αναλάβω προσωπικά για εσάς όπως και την συνολική διαχείριση.
Δυστυχώς.. έχω παρατηρήσει πως σελίδες που πλέον δεν κάνουν διαφημίσεις, φροντίζει το Facebook να τις ”τιμωρεί” περιορίζοντας πολλές δημοσιεύσεις σε εμφάνισεις μικρότερου αριθμού κοινού..Είναι ένας τρόπος ”ώθησης” στην προώθηση δημοσιεύσεων για ευνόητους λόγους. Αυτό φυσικά εκ των πραγμάτων πρέπει να συμβαίνει, δηλαδή η διαφήμιση έστω και σε χαμηλά budget, ώστε να διατηρούμε την σελίδα στα υψηλά στάνταρ του ανταγωνισμού.
Οι στοχεύσεις ? Τρομερές ! Μπορούμε, να επικεντρωθούμε σε ανθρώπους που π.χ ψάχνουν ποδήλατα ή έχουν ως χόμπι το ποδήλατο για εντός – εκτός Αττικής, εξωτερικό αν μας ενδιαφέρει, ηλικία, φύλλο και πολλές άλλες λεπτομέρειες με πολύ καλά αποτελέσματα. Τα εργαλεία στατιστικής και παρακολούθησης έχουν εξελιχθεί και βοηθάνει τον Μαρκετίστα να βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τις καμπάνιες που επεξεργάζετε.
Ελπίζω να σας βοήθησα να πάρετε μια ιδέα για το πόσο σημαντικό είναι η παρουσία ενός επαγγελματικού προφίλ – σελίδας στο Facebook.
Για απορίες ή ενδεχόμενο συνεργασίας επικοινωνήστε μαζί μου.

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

1 Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας