Προγράμματα

Πως να κάνεις συμπίεση και αποσυμπίεση αρχείων με το 7-Zip δωρεάν !

To πρόγραμμα 7-Zip είναι ένα από τα κορυφαία του είδους στο compression ratio, χρησιμποιώντας το νέο f 7z format μέσω του οποίου έχουμε αποτελέσματα έως και 50% καλύτερα από ένα απλό πρόγραμμα που κάνει αυτή την δουλειά. Υποστηρίζει εκτός από τις γνωστές     καταλήξεις  7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, GZIP, BZIP2, TAR, CPIO, RPM και DEB οπότε μας εξυπηρετεί με όλα τα archive αρχεία.
Το περιβάλλον του διαθέτει μια βασική παρουσίαση των Windows με απλότητα για τον χρήστη όπως και ευκολία ενώ μπορείτε να το λειτουργήσετε για όλες τις μορφές αρχείων. Το Interface και οι επιπλέον επιλογές είναι στα απλά και βασικά βήματα αλλά το compression ratio που μας ενδιαφέρει αγγίζει το τέλειο. Ένα αξιόλογο πρόγραμμα που αξίζει να υπάρχει σε κάθε PC.
Μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ !

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας