Προώθηση Ιστοσελίδων

Pinterest : Εκμεταλλευτείτε τα Promoted Pins και αυξήστε τις πωλήσεις !

Από τον Ιανουάριο του 2016 ξεκινάει και επίσημα η λειτουργία της διαφήμισης μέσω Pins ! Είναι μια μεγάλη ευκαιρία ειδκότερα για τις μικρομεσαίες επιχειρίσεις να αναδυθούν σε αυτές τις δύσκολες εποχές με ένα πολύ σημαντικό εργαλείο όπως το Pinterest , διότι δεν είναι πολύ γνωστό στην Ελλάδα για την αποδοτικότητά του..
Η διαφήμιση των Pins ΄θα είναι στοχευμένη σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα των χρηστών, τοποθεσία και πολλές άλλες επιλογές που θα βοηθήσουν σημαντικά τον ειδικό που θα ξεκινήσει την καμπάνια όπως και διαχείριση, να αυξήσει τις πωλήσεις και την δημοτικότητα της επιχείρισης σας. Αυτό συνεπάγεται και για επαγγελματίες που θέλουν να προωθήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν με έξυπνους τρόπους και ”ελκυστικά Pins” !
Τι κάνει όμως το Pinterest τόσο αποδοτικό και δεύτερο μετά το Facebook ? Σύμφωνα με μελέτη από την Milward Brown Digitals κοντά στο 87% των χρηστών που τους άρεσαν pins εταιρειών που προσέφεραν υπηρεσίες-προιόντα προχώρησαν μετέπειτα σε αγορά- και επικοινωνία με τον έμπορο – επαγγελματία. Τα προωθημένα pins βγαίνουν πολύ ευκολότερα στην επιφάνεια από τα υπόλοιπα Social Media και είναι ένα στοιχείο το οποίο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο..
Δείτε στον παρακάτω πίνακα σύμφωνα με την Shareaholic την επισκεψημότητα από το Adverising :

Social Media Traffic Referrals
Social Media Traffic Referrals

Άπό αυτή την μελέτη βγάζουμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα..Ένα από αυτά είναι ότι το Facebook είναι απαραίτητο για οποιαδήποτε επιχείρηση υπάρχει στον κόσμο ενώ το Pinterest μπαίνει ως το δεύτερο πιο πανίσχυρο εργαλείο στα Social Media, ειδικότερα στον τομέα του Advertising !
Αν δεν γνωρίζετε τι είναι το Pinterest δείτε περισσότερα εδώ..
Χρειάζεσαι κάποιον να ασχοληθεί με όλο το κομμάτι των Social Media ? Τότε επικοινώνησε μαζί μου  για να συζητήσουμε μαζί το ενδεχόμενο συνεργασίας !
Η ευγένεια, ο τρόπος του φέρεσθαι και η καλή θέληση ζητείται και παρέχεται..

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας