SEO Προώθηση Ιστοσελίδων

Με μισθό πείνας απαιτούν επιστήμονα !

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, η καθοδική πορεία σε αυτή την χώρα δεν έχει τελειωμό. Βλέπεις πλέον πολυεθνικές εταιρείες να κάνουν συμφωνίες με πελάτες για προσφορά υπηρεσιών με χρήματα πείνας και απαιτήσεις που αγγίζουν τα όρια της τρέλας ! Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και οι εργοδότες εκμεταλλεύονται ανθρώπους που έχουν δυνατότητες αλλά και ανάγκη άμεσα από δουλειά για να τους ωθούν να κάνουν ότι τους κατέβει αρκεί να γίνει η δουλειά τους και να τσεπώνουν τα πενταπλά (Μπορεί να λέω και λίγα)
Αυτό που δεν θέλετε να καταλάβετε είναι ότι έχετε να κάνετε με ανθρώπους και όχι με υποχείρια. Οι συμπεριφορές είναι επιθετικές, άσχημες και αν φέρεις ένσταση ή διαφωνήσεις σαν άνθρωπινο ον, η πρώτη αντίδραση είναι απόλυση ! Το κόμπλεξ και η μεγάλη έννοια της άνεσης του ευατού τους και των θέλω των ανθρώπων αυτών έχει φτάσει την χώρα αυτή στο απροχώρητο.
Ακόμα και άνθρωποι αξιόλογοι που προσφέρουν τα μέγιστα με λίγα χρήματα επειδή έχουν ανάγκη, δεν θα αναγνωριστεί η προσπάθεια και φυσικά δεν θα επιβραβευθεί καθώς η τακτική των εργοδοτών είναι ο εκφοβισμός ! Συνεπώς η ποιότητα πέφτει καθώς είναι απολύτως φυσιολογικό άνθρωποι με προσόντα να μην αντέχουν ψυχολογικά σε βάθος χρόνου και να τα βροντάνε όλα για να μην αρρωστήσουν.
Είναι μια καθημερινή κατάσταση την οποία ακούς συνέχεια και εμένα προσωπικά με θλίβει.. Αλλά περισσότερο είναι για να λυπάσαι αυτούς που προσπαθούν με εκφοβισμό να αναδειχθούν, μέσα από τους άλλους, να εκνευρίζονται όταν παίρνει credit ο υφιστάμενος, διότι δεν φαίνονται πουθενά αυτοί στον χάρτη και να δημιουργούν κλίμα περίεργο, αγχωτικό και ψυχαναγκαστικό, με σκοπό την κάλυψη του προβληματικού χαρακτήρα που διαθέτουν ! Η απάντηση υπάρχουν και χειρότερα είναι για εκείνους που θέλουν να δικαιολογήσουν τα σημερινά χάλια τους !
Δυστυχώς για αυτούς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σηκώνουν το ανάστημά τους, έχουν προσωπικότητα και χαρακτήρα και τους αντιμετωπίζουν κατά πρόσωπο. Η ζωή είναι ρόδα και δεν είναι τυχαίο ότι καλό η κακό κάνεις κάποια στιγμή θα το βρεις μπροστά σου ! Έτσι είναι κύριοι και κυρίες !
Μην έχετε αυταπάτες και παρηγοριέστε για να κοιμάστε τα βράδια όταν κάνετε ένα καλό και δέκα άσχημα σε ανθρώπους. Υπάρχουν πολλοί και όμορφοι τρόποι να διαχειριστείτε καταστάσεις αλλά εσείς επιλέγετε την άλλη οδό συνειδητά χωρίς κανένα πρόβλημα και ενδοιασμό. Φυσικά μιλάω για εκείνους που ακολουθούν αυτή την τακτική και όχι για τις εξαιρέσεις οι οποίες σαφώς είναι λίγες..
Το πρόβλημα συμπεριφοράς και ή έλλειψη παιδείας είναι κάτι γνώριμο και δεν εκπλήσσει, αλλά όταν σας αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο σοκάρεστε.. Δυστυχώς οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μια ισορροπία στον χαρακτήρα και δίνουν βάση στον ανθρώπινο παράγοντα εκτός από την βόλεψη τους είναι είδος προς εξαφάνιση.. Έχεις ένα όνειρο ? Προστάτεψε το !
Κανείς όμως δεν την γλυτώνει στο τέλος… Δοκιμάστε να δείξετε σεβασμό και υπομονή σε ανθρώπους, και θα βγείτε κερδισμένοι, δεν καταλαβαίνετε ότι εφόσον έχεις άτομα κακοπληρωμένα και δεν τους φέρεσε όπως πρέπει βγάζεις μια άσχημη εικόνα και στο τέλος την πληρώνεις ο ίδιος τριπλά.. Ένα μπράβο σε μια δύσκολη μέρα, δεν είναι έγκλημα ούτε θα επαναπαυθεί ο υπάλληλος που του φέρεσε άνθρώπινα ! Όσοι το κάνουν και είναι αχάριστοι, τότε κοιτάς μια διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων και καταστάσεων..
Τους ανθρώπους με προσόντα τους πιέζετε περισσότερο, τους πληρώνετε με μισθούς ξεφτίλας και θέλετε αποτελέσματα άμεσα λες και το λάθος δεν είναι ανθρώπινο πρέπει να τον κρεμάσετε..Σε μια δύσκολη κατάσταση κοιτάτε να ρίξετε ευθύνες λες και εσύ σαν διοίκηση δεν έχεις καμία…
Υ.Σ  Όπως θα καταλάβατε την λέξη ανθρωπιά την αναφέρω συχνά..
Οι αλάνθαστοι εργοδότες..με τις αλάνθαστες επιλογές τους..
Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας