Ανάκτηση δεδομένων Δωρεάν Προγράμματα

Disk Drill – Δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων

Το Disk Drill είναι ένα φοβερό δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων, εξαιτίας της μακράς λίστας χαρακτηριστικών και της εξαιρετικά απλής χρήσης του interface.

Ορισμένες από τις λειτουργίες που περιλαμβάνονται στο Disk Drill είναι προηγμένες, αλλά είναι όλες εύκολες στη χρήση, χάρη στο χρόνο που έχουν διαθέσει οι δημιουργοί, για να κάνουν κάθε κομμάτι αυτού του εργαλείου απλό για όλους.

Με άλλα λόγια, το Disk Drill μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων και γνώσεων.

Τα αρχεία μπορούν να ανακτηθούν από εσωτερικούς και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, κάρτες μνήμης, USB flash, iPod και άλλες.

1.Το Disk Drill μπορεί να σαρώσει μονάδες δίσκου FAT, exFAT, NTFS, HFS + και EXT2 / 3/4
2.Τα αρχεία οργανώνονται από Εικόνες, Βίντεο, Έγγραφα, Ήχου και Αρχεία – Archives ή μπορείτε να τα δείτε όλα μαζί
3.Ένα εργαλείο αναζήτησης σάς επιτρέπει να φιλτράρετε εύκολα τα αποτελέσματα με βάση το όνομα
4.Τα δεδομένα μπορούν επίσης να φιλτραριστούν κατά μέγεθος και  ημερομηνία
5.Οι διάφορες επιλογές ανάκτησης σάς επιτρέπουν να εκτελέσετε μια βαθιά σάρωση ή μια γρήγορη σάρωση σε ένα διαμέρισμα – partition
6.Οι σαρώσεις μπορούν να σταματήσουν και να ξαναρχίσουν αργότερα
7.Τα αποτελέσματα μιας σάρωσης για τα διαγραμμένα αρχεία μπορούν να αποθηκευτούν και αποκατασταθούν αργότερα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να διαχωρίζετε όλα τα δεδομένα εκείνη την στιγμή
8.Το Vault Recovery είναι ένα χαρακτηριστικό που παρακολουθεί τα διαγραμμένα δεδομένα από τους φακέλους που καθορίζετε και τα οργανώνει σε δική του ενότητα στο πρόγραμμα, γεγονός που καθιστά την ανάκτηση τους ευκολότερη μέσα σε ένα ολόκληρο σκληρό δίσκο

Κατεβάστε το πρόγραμμα 

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας