Ανάκτηση δεδομένων Δωρεάν Προγράμματα

Puran File Recovery – Ανάκτηση χαμένων αρχείων δωρεάν !

Το Puran File Recovery μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση διαγραμμένων / χαμένων αρχείων /. Τα αρχεία μπορούν επίσης να ανακτηθούν από δίσκους στους οποίους έχει γίνει φορμάτ. Σχεδόν ό, τι ανιχνεύεται ως μονάδα δίσκου από τα Windows, μπορεί να σαρωθεί ανεξάρτητα από το σύστημα αρχείων του. Είτε πρόκειται για σκληρούς δίσκους, Pen Drives, κάρτες μνήμης, κινητά τηλέφωνα, CD, DVD, ουσιαστικά οποιοδήποτε μέσο αποθήκευσης.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων.

Κύρια χαρακτηριστικά

Διαθέτει πολύ φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη και έναν εξαιρετικά ισχυρό μηχανισμό ανάκτησης. Ένας τέλειος συνδυασμός ταχύτητας, ακρίβειας και απλότητας.

Μια γρήγορη σάρωση που αναγράφει τα διαγραμμένα αρχεία με ένα κλικ σε λίγα δευτερόλεπτα. Υποστηρίζει FAT12 / 16/32 και NTFS.

Το Deep Scan μπορεί να σαρώνει έξυπνα όλες τις συσκευές, με αποτέλεσμα την καταγραφή σε υψηλή ταχύτητα πολλών ακόμα διαγραμμένων και χαμένων αρχείων.

Πλήρης σάρωση που μπορεί να ανιχνεύσει διαγραμμένα / χαμένα διαμερίσματα ακόμη και να ανακτήσει αρχεία από μορφοποιημένες μονάδες δίσκου. Μπορούν επίσης να σαρωθούν οι μονάδες RAW και Physical drives.

Δείτε αναλυτικά πως λειτουργεί :

Η  πλήρης σάρωση όχι μόνο αναζητά τις χαμένες εγγραφές αρχείων, αλλά ανιχνεύει διαφορετικά αρχεία μορφοποίησης βασισμένα σε πολλαπλά μοτίβα δεδομένων.

Περιλαμβάνονται περισσότερες από 50 μορφές μορφές δεδομένων με δυνατότητα επέκτασης σε εκατοντάδες μορφές. Ως εκ τούτου σχεδόν τα πάντα μπορούν να ανακτηθούν.

Σε πολλές περιπτώσεις, θα αναγράφονται οι πλήρεις διαδρομές των διαγραμμένων αρχείων. Αυτό αφορά και τις μορφοποιημένες μονάδες δίσκου.

Τα ανακτημένα αρχεία μπορούν να αποθηκευτούν με τη δομή της διαδρομής τους ανέπαφη.

Σας προσφέρει πλαίσιο αναζήτησης που  σας επιτρέπει να εντοπίσετε γρήγορα τα διαγραμμένα αρχεία σας.

Μια επίσημη φορητή έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη και μπορεί να τρέξει ακόμα και στο περιβάλλον BartPE.

Συνολικά, η ανάκτηση αρχείων Puran μπορεί να ανακτήσει σχεδόν τα πάντα με ευκολία.

Κατεβάστε το πρόγραμμα

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας