Ανάκτηση δεδομένων Δωρεάν Προγράμματα

Ανάκτηση δεδομένων από USB Flash δωρεάν – USB Flash Drive Data Recovery

Έχετε χάσει πολύτιμες πληροφορίες που περιέχονται σε μια μονάδα flash USB; Αν ναι, δεν μην χάνετε τις ελπίδες σας. Αυτό το λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων USB flash drive μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αρχεία που λείπουν και να τα επαναφέρετε σε κατάσταση λειτουργίας. Είτε αναφέρεται σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ένα κατεστραμμένο memory stick ή pen drive  αυτό το πακέτο είναι πολύ εύκολο στη χρήση και σε πολλές περιπτώσεις θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά μέχρι οι πληροφορίες σας να είναι ασφαλείς.

Διαθέτει εφαρμογές και επιλογές

Αυτό το πακέτο ανάκτησης δεδομένων USB flash drive είναι εξοπλισμένο με μια πολύ φιλική προς το χρήστη διάταξη. Θα σας δοθούν βασικές επιλογές όπως ο τύπος του αρχείου που αναζητάτε, όπου πιστεύετε ότι οι πληροφορίες χάθηκαν και ένα screenshot των ανακτημένων πληροφοριών. Αυτό το λογισμικό υποστηρίζει πάνω από 1000 διαφορετικές μορφές αρχείων, έτσι ώστε να υπάρχουν ελάχιστα προβλήματα κατά τη διαδικασία ανάκτησης. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν στη συνέχεια να αποθηκευτούν στον υπολογιστή σας ή να φορτωθούν ξανά σε εξωτερική συσκευή. Τα αρχεία ήχου και βίντεο μπορούν να βρεθούν με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού. Οι περισσότεροι χρόνοι ανάκτησης θα διαρκέσουν μόνο λίγα λεπτά.

Κατεβάστε το εδώ : https://usb-flash-drive-data-recovery.en.softonic.com/

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας