Ανάκτηση δεδομένων

Ανάκτηση δεδομένων δωρεάν με το πρόγραμμα Recuva

Το Recuva είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα των Windows που μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε τα αρχεία σας, τα οποία έχουν διαγραφεί κατά λάθος από τον υπολογιστή σας. Αυτό περιλαμβάνει τα αρχεία που αδειάστηκαν τυχαία από τον Κάδο Ανακύκλωσης καθώς και εικόνες και άλλα αρχεία που έχουν διαγραφεί από σφάλμα χρήστη από κάρτες μνήμης ή από εξωτερικές συσκευές, όπως συσκευές αναπαραγωγής MP3. Με το Recuva μπορείτε ακόμη να διασώσετε αρχεία που έχουν «χαθεί» λόγω σφαλμάτων, συντριβών ή ιών!

Διαβάστε : Χαλασμένος σκληρός δίσκος – Ο εξωτερικός δίσκος δεν λειτουργεί

Βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

1.Απλό Interface – απλά κάντε κλικ στο ‘Scan’ και επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε.
2.Εύκολο στη χρήση φίλτρων για αποτελέσματα με βάση το όνομα / τύπο αρχείου.
3.Απλό περιβάλλον Windows και προβολή λίστας και δέντρου.
4.Μπορεί να εκτελεστεί από μονάδα δίσκου USB.
5.Επαναφέρει όλους τους τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων γραφείου, εικόνων, βίντεο, μουσικής, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ.
6.Υποστηρίζει συστήματα αρχείων FAT12, FAT16, FAT32, exFAT, NTFS, NTFS5, NTFS + EFS.
7.Επαναφέρει αρχεία από αφαιρούμενα μέσα όπως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, κάρτες μνήμης, κάρτες CF, κάρτες Smart Media, κάρτες SD κ.λπ.)
8.Επαναφέρει αρχεία από εξωτερικούς δίσκους ZIP, σκληρούς δίσκους Firewire και USB.
9.Ελαφρύ και γρήγορο.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα εργαλεία ανάκτησης αρχείων το Recuva μπορεί να επαναφέρει αρχεία από κατεστραμμένες ή πρόσφατα μορφοποιημένες μονάδες δίσκου. Με μεγαλύτερη ευελιξία, το Recuva έχει περισσότερες πιθανότητες να ανακτήσει τα δεδομένα σας. Το Recuva έρχεται με μια προηγμένη λειτουργία βαθιάς σάρωσης που καθαρίζει τη μονάδα δίσκου σας για να εντοπίσετε τυχόν ίχνη αρχείων που έχετε διαγράψει.

Το Recuva διαθέτει επίσης μια λειτουργία αντικατάστασης που σας επιτρέπει να καταστρέφετε ένα αρχείο, έτσι ώστε να μην μπορεί να ανακτηθεί χρησιμοποιώντας τα κανονικά εργαλεία ανάκτησης λογισμικού. Χρησιμοποιώντας τεχνικές βιομηχανικής και στρατιωτικής τυπογραφικής διαγραφής για να βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία σας παραμένουν διαγραμμένα, η δυνατότητα ασφαλούς αντικατάστασης του Recuva διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας παραμένουν όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικά.

Γενικά, το Recuva είναι μια ανώτερη λύση ανάκτησης αρχείων που υποστηρίζει πολυάριθμους τύπους αρχείων και μπορεί να ανακτήσει τα δεδομένα σας από οποιαδήποτε εκ νέου αποθηκευμένα μέσα, όπως κάρτες μνήμης, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και μονάδες USB. Είναι ελαφρύ, εύκολο στη χρήση και, επειδή είναι από την Piriform, οι δημιουργοί του CCleaner, και το Speccy, είναι δωρεάν!

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας