Προγράμματα Antivirus

Ad-Aware Personal Security

Το Ad-Aware Personal Security, βασισμένο σε anti-spyware και προστασία από ιούς, σας παρέχει ένα πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών κατά του phishing και τεχνολογιών φιλτραρίσματος σε πραγματικό χρόνο που είναι σε θέση να προστατεύσουν τον υπολογιστή σας από επιθέσεις ηλεκτρονικού “ψαρέματος” και ηλεκτρονικές απάτες, επίσης σας προσφέρει την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε για να ψωνίσετε και να ψωνίσετε online.

Δείτε επίσης : 360 Total Security Free Antivirus – Δωρεάν προστασία

Η Ad-Aware Personal Security είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα ασφαλείας που παρέχει πολλαπλά επίπεδα προστασίας για ολοκληρωμένη ασφάλεια υπολογιστών. Το Ad-Aware Personal Security είναι μια εφαρμογή anti-spyware, αλλά παρέχει επίσης προστασία κατά του κακόβουλου λογισμικού. Έρχεται με ισχυρά εργαλεία αντιμετώπισης ιών και προστασίας από spyware και εργαλεία αντιμετώπισης ηλεκτρονικού “ψαρέματος” (phishing), καθώς και πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών ασφάλειας δεδομένων, όπως σάρωση με απόλυτη ακρίβεια και ασφάλεια κοινωνικού δικτύου.

Το Ad-Aware Personal Security σάς επιτρέπει να ψωνίζετε και να φυλάτε on line με ασφάλεια και να προστατεύετε τον εαυτό σας όσο βρίσκεστε στο διαδίκτυο ή επισκέπτεστε κοινωνικά δίκτυα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης προστασία από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού, καθώς διαθέτει έναν ενσωματωμένο εξομοιωτή sandbox για κακόβουλο λογισμικό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια λειτουργία παιχνιδιού σε περίπτωση που δεν θέλετε διακοπές από το λογισμικό ασφαλείας σας ενώ παίζετε σε ένα παιχνίδι ή παρακολουθείτε μια ταινία για αυτό το θέμα.

Κατά τη διάρκεια περιόδων στο διαδίκτυο, το Ad-Aware Personal Security σαρώνει συνεχώς τις διευθύνσεις URL που είναι γνωστό ότι είναι επικίνδυνες. Μπορεί να ελέγξει κάθε ιστότοπο σε μια βάση δεδομένων με κακόβουλες ιστοσελίδες, η οποία ενημερώνεται τακτικά (κάθε πέντε έως 20 λεπτά).

Γενικά, το Ad-Aware Personal Security έχει μερικά ισχυρά χαρακτηριστικά, ωστόσο, δεν παρέχει την απόλυτη ασφάλεια για την προστασία από ορισμένες μορφές κακόβουλου λογισμικού ή για την επιδιόρθωση μολυσμένου υπολογιστή. Υπάρχουν και άλλα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά, τα οποία παρέχουν μια πιο ολοκληρωμένη προστασία και λειτουργικότητα, τα οποία έρχονται σε χαμηλότερη τιμή.

Κατεβάστε το Ad-Aware Personal Security

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας