Δωρεάν Προγράμματα

Ad-Aware Pro Security

Το Ad-Aware Pro Security είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα ασφαλείας που παρέχει πολλαπλά στρώματα προστασίας για ολοκληρωμένη ασφάλεια υπολογιστών. Το Ad-Aware Pro Security είναι μια εφαρμογή προστασίας από spyware, αλλά παρέχει και προστασία κατά του κακόβουλου λογισμικού. Έρχεται με ισχυρά εργαλεία αντιμετώπισης ιών και προστασίας από spyware, ένα τείχος προστασίας δύο όψεων, ένα εργαλείο αντιμετώπισης ηλεκτρονικού “ψαρέματος” (phishing), προστασία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δυνατότητα σάρωσης εξωτερικής αποθήκευσης, καθώς και πλήρες σύνολο λειτουργιών ασφάλειας δεδομένων.

Το Ad-Aware Pro Security σάς επιτρέπει να ψωνίζετε και να πραγματοποείται συναλλαγές online με ασφάλεια και να προστατεύετε τον εαυτό σας ενώ βρίσκεστε σε κοινωνικά δίκτυα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης προστασία από επιθέσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να επιλέξετε μια λειτουργία παιχνιδιού σε περίπτωση που δεν θέλετε διακοπές από το λογισμικό ασφαλείας σας ενώ βυθίζεστε σε ένα παιχνίδι ή βλέπετε μια ταινία για αυτό το θέμα.

Κατά τη διάρκεια περιόδων στο διαδίκτυο, το Ad-Aware Pro Security σαρώνει συνεχώς τις διευθύνσεις URL που είναι γνωστό ότι είναι επικίνδυνες. Μπορεί να ελέγξει κάθε ιστότοπο σε μια βάση δεδομένων με κακόβουλες ιστοσελίδες, η οποία ενημερώνεται τακτικά (κάθε πέντε έως 20 λεπτά).

Γενικά, το Ad-Aware Pro Security έχει μερικές ισχυρές λειτουργίες όπως το τείχος προστασίας δύο όψεων και είναι εύκολο στη χρήση, ωστόσο δεν είναι εξαιρετικό για την προστασία από ορισμένες μορφές κακόβουλου λογισμικού ή για την επιδιόρθωση μολυσμένου υπολογιστή και υπάρχουν και άλλα προϊόντα διαθέσιμες στην αγορά, οι οποίες έχουν περισσότερη λειτουργικότητα και έρχονται σε χαμηλότερη τιμή.

Κατεβάστε δωρεάν το antivirus.

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας