Δωρεάν Προγράμματα

Advanced SystemCare Pro – Βελτιστοποίηση Υπολογιστή

Το Advanced SystemCare Pro 10 είναι ένα πανίσχυρο λογισμικό πλήρους κλίμακας για την ασφάλεια και την απόδοση των υπολογιστών. Βασισμένο στον νέο μηχανισμό προστασίας από ιούς Bitdefender, μαζί με το βοηθητικό πρόγραμμα προστασίας προσωπικών δεδομένων και βελτιστοποίησης PC, το Advanced SystemCare Pro 10 παρέχει επαγγελματική προστασία από απειλές κατά της ασφάλειας και προσφέρει μια προσέγγιση με 1 κλικ για την επίτευξη κορυφαίας απόδοσης PC.

Διαβάστε : Ad-Aware Pro Security

Με μια μεγάλη βάση δεδομένων προστασίας από ιούς, το Advanced SystemCare Pro 10 σας βοηθά να αφαιρέσετε περισσότερες απειλές για την ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων των ιών, του spyware και των ransomware κλπ. Η βελτιωμένη ενότητα προστασίας προστατεύει τον υπολογιστή σας και την εμπειρία σας στο διαδίκτυο σε πραγματικό χρόνο. Προστατεύει από τις επιθέσεις DNS, τα θέματα παρακολούθησης του προγράμματος περιήγησης, τα προβλήματα παραβίασης της αρχικής σελίδας και πολλά άλλα. Τα νέα προγράμματα οδήγησης που υπογράφηκαν ψηφιακά από τη Microsoft εξασφαλίζουν τη συμβατότητα και τη σταθερότητα με τα πιο πρόσφατα Windows 10.

Βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Βελτιστοποίηση εκκίνησης.
Μεγάλη αναζήτηση αρχείων.
Διαχειριστής πόρων.
MyWin10.
Hardware Επιτάχυνση.
FaceID.

Το νεοδημιουργημένο σύστημα FaceID και Surfing Protection, μαζί με την αφαίρεση διαφημίσεων, ανεβάζουν την ασφάλεια του υπολογιστή σε υψηλότερο επίπεδο. Το FaceID συλλαμβάνει αυτόματα εισβολείς που προσπαθούν να αποκτήσουν κρυφή πρόσβαση στον υπολογιστή σας και να αποκτήσουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Η Προστασία Surfing και η Αφαίρεση Διαφημίσεων σας φέρνουν μια νέα, ασφαλή και χωρίς διαφημίσεις εμπειρία σερφ στο διαδίκτυο.

Η βελτιωμένη προσέγγιση 1 κλικ στο Clean & Optimize παρέχει έναν πολύ πιο εύκολο τρόπο για να καθαρίσετε τα ανεπιθύμητα αρχεία, τα δεδομένα που απομένουν και τις καταχωρήσεις μητρώου. Εν τω μεταξύ, βελτιστοποιεί τα στοιχεία εκκίνησης, τους πόρους του συστήματος και τις συνδέσεις Internet για να επιταχύνει σημαντικά τον χρόνο εκκίνησης του υπολογιστή σας, την απόκριση και την ταχύτητα περιήγησης.

Ο επανασχεδιασμένος έλεγχος επιδόσεων παρέχει ακριβέστερα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη θερμοκρασία CPU, GPU και mainboard και πιο διαισθητική αναφορά χρήσης δίσκων, μνήμης RAM και CPU, για να σας παρέχει μεγαλύτερη εικόνα για την κατάσταση του υπολογιστή σας και προσφέρει γρήγορη πρόσβαση για να διαχειριστείτε πόρων του συστήματος και να αντιμετωπίσετε εύκολα προβλήματα επιδόσεων του συστήματος.

Επιπλέον, το Advanced SystemCare Pro 10 βελτιώνει τα προηγούμενα εργαλεία και λειτουργίες, όπως η εκκίνηση βελτιστοποίησης, Hardware Επιτάχυνση, διαχείρισης πόρων, MyWin10, μεγάλα αρχεία Finder, κ.λπ., προκειμένου να διερευνήσουν όλες τις δυνατότητες του υπολογιστή σας και να το κάνετε να τρέχει όσο πιο γρήγορα σαν ένα νέο υπολογιστή.

Μπορείτε να κατεβάσετε την δωρεάν έκδοση εδώ.

 

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας