Προγράμματα Antivirus

AntiLogger – Αποτρέψτε την υποκλοπή των στοιχείων σας

Το AntiLogger προστατεύει κάθε εφαρμογή στον υπολογιστή σας και όχι μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Η εφαρμογή σταματά τα keyloggers ανακατεύοντας κάθε πλήκτρο που πληκτρολογείτε άμεσα, ήσυχα και αποτελεσματικά στο παρασκήνιο. Ακόμα κι αν ένα keylogger συλλαμβάνει τις πληκτρολογήσεις σας, όλοι θα δουν ότι είναι πολύ κρυπτογραφημένοι τυχαίοι χαρακτήρες.

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:

Προστασία Keylogger σε όλο το σύστημα: Κρυπτογραφεί τις πληκτρολογήσεις σε βάθος στον υπολογιστή σας. Ακόμη και αν κλαπεί, οι πληροφορίες σας είναι δυσανάγνωστες.
Πάντα ενημερωμένη προστασία: Η προστασία σας δεν βασίζεται στη βάση δεδομένων υπογραφών
Χρηματοοικονομική προστασία κακόβουλου λογισμικού: Banker Trojans, Secure εισβολείς σύνδεσης, επιθέσεις Man-in-the-Browser.
Δεν υπάρχουν πολύπλοκες επιλογές για ρύθμιση. Η δωρεάν έκδοση ανακατεύει κάθε πληκτρολόγηση και προστατεύει ό, τι πληκτρολογείτε.

Κατεβάστε το Antilogger.

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας