Συμβουλές SEO

Instagram Διαφήμιση – Ο απόλυτος οδηγός για να απογειώσετε την φήμη σας

Εκτελείτε μια αμειβόμενη αναζήτηση και προβάλλετε διαφημίσεις μέσω της Google, διαφημίζεστε στο Facebook, στο LinkedIn, στο Twitter, ακόμη και σε κάποιες εξειδικευμένες κοινωνικές τοποθεσίες που σχετίζονται με τη βιομηχανία. Ίσως να εκτελείτε ακόμα και διαφημιστικές εκστρατείες ή διαφημιστικά μηνύματα μέσω του NPR. Όμως για κάποιο περίεργο λόγο, προσπεράσατε το Instagram, καθώς δεν είστε σίγουροι αν αξίζει να ασχοληθείτε.

Λοιπόν, είμαι εδώ για να σας ενημερώσω ότι σήμερα δεν είναι η μέρα να αγνοήσουμε το Instagram! Ενώ το Instagram μπορεί να είναι νεότερο σε ηλικία, με λιγότερους χρήστες, από τη μητρική εταιρεία του Facebook, το Instagram είναι το αστέρι της οικογένειας που ξεχωρίζει, που όλοι θέλουν να κάθονται δίπλα στο τραπέζι των Ευχαριστιών. Το Instagram παρέχει μια πλατφόρμα για την περιγραφή οπτικών ιστοριών μέσω διαφόρων μορφών διαφήμισης και πολλοί διαφημιζόμενοι έχουν δει αυτό το κανάλι να αποδίδει υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI) σε σύγκριση με τις άλλες διαφημιστικές καμπάνιες.

Διαβάστε αναλυτικά.

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας