Συμβουλές SEO

Πώς να φέρετε επισκεψιμότητα με το Facebook Cover Photo σας

Θέλετε να οδηγείτε επισκεψιμότητα του Facebook στον ιστότοπό σας χωρίς να χρησιμοποιείτε διαφημίσεις;

Αναρωτιέστε πώς μπορεί να βοηθήσει το Facebook Cover του Facebook σας;

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook Cover για να δημιουργήσετε κλικ που θα μετατρέπουν σε leads.

Διαβάστε : Brand & Aλληλεπίδραση στις ομάδες του Facebook

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την φωτογραφία του εξώφυλλου στο Facebook σε μια καμπάνια lead ;

Μια απογοήτευση για τις επιχειρήσεις στο Facebook είναι ότι επενδύουν πολύ χρόνο και πόρους στην οικοδόμηση μιας βάσης followers και στη συνέχεια ο αλγόριθμος αναλαμβάνει. Σύμφωνα με μια μελέτη Locowise από τον Οκτώβριο του 2017, λιγότερο από το 9% των fans βλέπουν πραγματικά ποιες σελίδες δημοσιεύουν οργανικά.

Και με την ανακοίνωση του Facebook Zero ότι οι φίλοι και το οικογενειακό περιεχόμενο θα ευνοηθούν σε δημόσιες (σελίδες) αναρτήσεις, οι επιχειρήσεις πιθανότατα θα δουν ακόμα λιγότερη οργανική εμβέλεια τώρα, ιδιαίτερα εκείνες με περιεχόμενο που δεν προκαλεί εμπλοκή. Οι σελίδες θα πρέπει να μετατραπούν σε διαφημίσεις που πληρώνονται για προβολή στη ροή.

Αλλά τι γίνεται αν υπήρχε ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε περισσότερη αξία από την υπάρχουσα βάση Followers του Facebook σας; Η φωτογραφία του εξώφυλλου μπορεί να σας βοηθήσει να καταγράψετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των οπαδών σας, ώστε να έχετε μια πρόσθετη πλατφόρμα με μεγαλύτερο έλεγχο για να επικοινωνήσετε μαζί τους. Δείτε πώς.

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας