Συμβουλές SEO

Προώθηση Eshop – Πως να διαφημίσω το eshop μου στη Google

Προώθηση Eshop – Πως να διαφημίσω το eshop μου στη Google

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υψηλότερη κατάταξη από ό, τι οι ανταγωνιστές σας στη Google είναι απαραίτητη. Αλλά, τι γίνεται αν δεν γνωρίζετε τις συμβουλές SEO και τα τεχνάσματα που θα οδηγήσουν το site σας στην κορυφή; Εάν χάνεις κλικ, πιθανόν να χάσεις και πωλήσεις.

Είτε αρχίζετε απλά με έναν νέο ιστότοπο είτε βελτιώνετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο, αυτός ο πλήρης οδηγός παρέχει χρήσιμες τακτικές προτάσεις για την ενίσχυση του παιχνιδιού στο SEO.

Αυτές τις μέρες, η επίτευξη της πρώτης σελίδας δεν αρκεί. Πρέπει να βρίσκεστε στη πρώτη πεντάδα.

Το 2011, η Search Engine Watch ανέφερε ότι μια ερευνητική μελέτη από την Optify ανακάλυψε ότι “οι ιστότοποι που έλαβαν την πρώτη θέση έλαβαν μέσο ποσοστό αναλογίας κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR) 36,4%. ο αριθμός δύο είχε CTR 12,5%. και ο αριθμός τρία είχε CTR 9,5%. “

Διαβάστε : Πώς να χρησιμοποιήσετε το Schema Markup για SEO

Μια άλλη μελέτη του Gabe Donnini στο Marketing Land πέρυσι υποστήριξε τα ευρήματα της Optify. Έδειξε ότι “το μερίδιο των εμφανίσεων που προέρχονται από την πρώτη θέση είναι σχεδόν διπλάσιο από το μερίδιο των εμφανίσεων που προέρχονται από την δεύτερη θέση, δείχνοντας πραγματικά την αξία που κατέχει η πρώτη θέση”.

Τι σημαίνει αυτό σε όρους λαϊκής; Αν δεν έχετε μια ισχυρή στρατηγική SEO στη θέση σας, βγαίνετε εκτός από τις εμπορικές εντυπώσεις, τα κλικ και τις πωλήσεις.

Θέλετε να μάθετε πώς να ταξινομήσετε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου; Πάμε να δούμε παρακάτω.

Έρευνα
Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εργασία SEO (on-site ή off-site), θα πρέπει να ξεκινήσετε με την γενική έρευνα – έρευνα λέξης κλειδιού και έρευνα ανταγωνιστή.

Γιατί;

Η έρευνα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του SEO. Η στόχευση των λανθασμένων λέξεων-κλειδιών μπορεί να καταστρέψει την καμπάνια σας δημιουργώντας κυκλοφορία χαμηλής ποιότητας και χαμηλές μετατροπές πράγμα που καμία επιχείρηση δεν το θέλει!

Διαβάστε αναλυτικά.

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας