Συμβουλές SEO

Το Google My Business επιτρέπει στα εστιατόρια να προσθέτουν μενού σε καταχωρίσεις

Το Google My Business δίνει στα εστιατόρια τη δυνατότητα να προσθέτουν και να επεξεργάζονται μενού απευθείας στην καταχώριση GMB.

Για να είναι σαφές, αυτό είναι διαφορετικό από το χαρακτηριστικό που υπήρχε προηγουμένως, όπου τα εστιατόρια θα μπορούσαν να προσθέσουν συνδέσμους στα μενού τους. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα υπήρχε επίσης όπου τα εστιατόρια μπορούσαν να δημιουργούν και να επεξεργάζονται μενού μέσω των υπηρεσιών API του GMB ή των υπηρεσιών μενού τρίτων.

Αντί να περάσουν από το GMB API ή από μια υπηρεσία τρίτου μέρους, τα εστιατόρια μπορούν πλέον να προσθέσουν ένα δομημένο μενού στη δική τους GMB σελίδα.

Τα μενού μπορούν να προστεθούν χρησιμοποιώντας την καρτέλα Πληροφορίες GMB. Ο συντάκτης θα επιτρέψει στα εστιατόρια να προσθέσουν μενού με πολλά τμήματα (ορεκτικά, εισόδους, ποτά κλπ.), Τα οποία μπορούν να περιλαμβάνουν τον τίτλο, την περιγραφή και την τιμή των αντικειμένων.

Διαβάστε αναλυτικά.

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας