Όταν μιλάμε για απώλεια αρχείων και δεδομένων τότε έχουμε φτάσει στο σημείο μια εξωτερική συσκευή να μην λειτουργεί σωστά. Εφόσον δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την ανάκτηση μόνοι μας τότε θα πρέπει να απευθυνθούμε σε μια εταιρεία η οποία θα είναι αξιόπιστη και θα μας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι γεγονός ότι η επαναφορά δεδομένων κοστίζει αρκετά συνεπώς θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για την επιλογή της εταιρείας.

Προσωπικά μια από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ ήταν με την Datarecall καθώς κυριολεκτικά με έσωσαν από βέβαιη επαγγελματική καταστριφή. Εφόσον δεν έκανα back up γιατί βαριόμουν ήταν θέμα χρόνου να πληρώση την νύφη. Κατόπιν όλων των παραπάνω επικοινώνησα μαζί τους μέσα σε πανικό, τους εξέφρασα το πρόβλημα μου και εκείνη με ηρέμησαν.

Μου εξήγησαν τις διαδικασίες, ότι θα πρέπει να γίνει έλεγχος στο εργαστήριο τους για να βγει ουσιαστικό πόρισμα. Δεν έχασα λεπτό πήρα στα γραφεία τους τσέκαραν την συσκευή και με ενημέρωσαν ότι θα γίνει προσπάθεια ανάκτησης. Η ανάκτηση έγινε με εμγάλη επιτυχία καθώς έσωσαν το μεγαλύτερο μέρος των αρχείων μου και ευτυχώς σώθηκα. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα καθώς ήταν επαγγελματίες, φιλικοί και ευγενικοί – πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουν σε όλες τις απορίες μου.

Advertisements