Δωρεάν Προγράμματα Προγράμματα

Wise Memory Optimizer 3.62 – Ελευθερώστε μνήμη στο PC σας δωρεάν

Το Wise Memory Optimizer είναι ένα έξυπνο μικρό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη φυσική μνήμη που καταλαμβάνουν κάποιες εφαρμογές για να βελτιώσετε την απόδοση του υπολογιστή σας.

Αντί να χτυπάτε συνεχώς το Ctrl-Alt-Del για να κλείσετε εφαρμογές που δεν ανταποκρίνονται, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε μια λύση με ένα κλικ όπως το Wise Memory Optimizer. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τη μνήμη του υπολογιστή σας όπως απαιτείται.

Η διασύνδεση της εφαρμογής είναι απλή και καλά οργανωμένη. Αποτελείται από ένα μοναδικό παράθυρο που γράφει τη μνήμη του συστήματός σας σε ένα διαγραμμένο διάγραμμα πίτας, για να σας δείξει πόση μνήμη του συστήματός σας χρησιμοποιείτε στην πραγματικότητα και πόση ελεύθερη μνήμη έχετε.

Για να βελτιστοποιήσετε τη μνήμη σας, απλά κάντε κλικ στο μεγάλο πράσινο κουμπί, και είστε έτοιμοι! Το σύστημα μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ώστε να ξεκινά όταν φτάσει σε ένα προκαθορισμένο, αποδεκτό επίπεδο.

Συνολικά, το Wise Memory Optimizer δεν είναι ένα κακό εργαλείο. Είναι ελαφρύ και δεν καταναλώνει σχεδόν καθόλου τους πόρους του συστήματος. Ωστόσο, δεν έχει διαγνωστικά χαρακτηριστικά και εργαλεία ανάλυσης του συστήματος.

Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας