Προγράμματα

Privazer – Αυξήστε την ταχύτητα του υπολογιστή σας

Το PrivaZer είναι ένα φανταστικό πρόγραμμα βελτιστοποίησης της απόδοσης του υπολογιστή αλλά και προστασίας της ιδιωτικότητάς σας! Και εξηγούμαστε: Το πρόγραμμα σαρώνει τον υπολογιστή και σας παρέχει μια πλήρη αναφορά των ηλεκτρονικών “σκουπιδιών” που βρέθηκαν αλλά και της περιήγησή σας στο διαδίκτυο!Το Privazer είναι ένα από τα καλύτερα και πιο πανίσχυρα utilities για τους χρήστες που ενδιαφέρονται για την ιδιωτικότητα τους. Έχει αρκετά κοινά με το CCleaner και είναι εύκολο στη χρήση καθώς με λίγα μόλις κλικ ο χρήστης έχει την ικανότητα να διαγράψει όλα τα περιττά αρχεία του συστήματος του. Πολλά παλιά αρχεία που κρατάνε τα Windows όχι μόνο μειώνουν την απόδοση του υπολογιστή με τον καιρό, αλλά αποτελούν και πρόβλημα για την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια του χρήστη.

Το πρόγραμμα σου επιτρέπει να σκανάρεις και να καθαρίζεις cache αρχεία, το σύστημα, να διαγράφεις το ιστορικό από τους browsers, τους photo editors και από άλλα προγράμματα που αποτελούν ελάττωμα για την ασφάλεια του λειτουργικού σου. Το PrizaZer είναι κυρίως ένα πρόγραμμα το οποίο εστιάζει περισσότερο στην ασφάλεια, αλλά παρέχει και επιλογές για τον καθαρισμό περιττών αρχείων από προγράμματα και εφαρμογές των Windows, καθώς επίσης και από ενημερώσεις του συστήματος.

Τα αποτελέσματα της σάρωσης φαίνονται με λεπτομερή στοιχεία ώστε να επιλέξετε και να διαγράψετε τα αρχεία με ασφάλεια από τον δίσκο σας!

Το PrivaZer εκτελεί μια ενδελεχή σάρωση που περιλαμβάνει όχι μόνο τα κοινά ίχνη που αφήνει ο υπολογιστής, όπως μητρώου (registry), ιστορικό περιήγησης, cookies κλπ, αλλά επίσης αναζητά πιθανά ίχνη στον ελεύθερο χώρο του δίσκου σας!

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η εφαρμογή μπορεί να σαρώσει και εξωτερικές συσκευές που συνδέονται με τον υπολογιστή, όπως usb στικάκια, εξωτερικούς σκληρούς, mp3 player, κάρτες SD κ.α.

Άνετα μπορεί να τα “βάλει” με τον πρωτεργάτη του είδους Ccleaner.ενώ υπάρχουν ήδη πολλοί υποστηρικτές του παγκοσμίως.

είναι portable και ελληνικό

Το πρόγραμμα ειναι Portable (δεν απαιτεί εγκατάσταση) έκδοση.

Η αρχική διαδικασία σάρωσης και καθαρισμού διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά, ανάλογα φυσικά με το μέγεθος των δίσκων και τον αριθμό ιχνών που βρέθηκαν. Επίσης άλλα χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι η υποστήριξη για αφαιρούμενους δίσκους, αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του μητρώου και πολλά άλλα.

Περισσότερες από 100 σαρώσεις / καθαρισμοί

10 Καινοτόμες λύσεις στην ασφάλεια των δεδομένων

Ξέρετε τι υπάρχει ακόμα στον ελεύθερο χώρο σας;

+ Οπτικοποίηση υπολειπόμενων ίχνων παλαιών αρχείων που παραμένουν σε ελεύθερο χώρο

+ Έξυπνο καθαρισμό ελεύθερου χώρου

+ Εκκαθάριση υπολειμματικών ιχνών σε περιοχές ελεύθερου χώρου που χρειάζονται μηδενισμό

Συμβατό: XP, Vista, Win7, Win8 / 8.1, Win10 , 32bits & 64bits
Please follow and like us:
0

About the author

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Add Comment

Click here to post a comment

Σας βοήθησε το άρθρο ; Κάντε το Share στα Social Media και βοηθήστε μας